Evenementen & Beurzen

Massage is therapy for the mind, body and spirit

Stoelmassage is bij uitstek geschikt voor evenementen & beurzen

 

Gezondheidsdag & gezondheidsweek

Stoelmassage wordt ingezet om deelnemers een vorm van ontspanning te geven, waarbij bewustwording van eigen lijf & gezondheid voorop staat. Hierdoor wordt stoelmassage een geliefd en populair onderdeel van de gezondheidsdag & gezondheidsweek. Internal Balance zorgt ervoor dat de aanwezige stoelmasseurs bijdragen aan een succesvolle uitvoering van uw gezondheidsdag of gezondheidsweek.

We helpen tevens bedrijven en organisaties om meer invulling te geven aan hun vitaliteitsbeleid met een breed aanbod van programma’s en diensten. Ons doel is het vergroten van de waarde van vitaliteit van uw medewerkers. Vraag ernaar.

 

Stoelmassages op “De Dag van…….”

Stoelmassage is een persoonlijk kado, een moment van ontspanning en een blijk van waardering. De massages worden op passend wijze aangeboden. De betrokkenheid van de opdrachtgever wordt door de stoelmasseuse overgebracht door het aanbod van een aangename massage. Een ervaring waar deelnemers na afloop nog vaak over praten en die onbewust een diepe indruk achterlaat.

 

Verzorgingstehuizen

Massage is bij uitstek doeltreffend voor mensen die verblijven in een verzorgingstehuis. Door het ouder worden beweegt men minder vaak, waardoor het lichaam stijver wordt.

Ook contact met andere is vaak niet meer zo vanzelfsprekend. Kinderen hebben een druk schema, wonen ver weg of de partner is weggevallen.
Massage helpt om het lichaam soepel te houden en de doorbloeding te verbeteren. De masseur kan een gesprek aan gaan, waardoor er meer sociaal contact ontstaat. Een professionele massage geeft een moment van aandacht. Stoelmassage , hand- en voetmassage is mogelijk.
Internal Balance komt graag bij het verzorgingstehuis langs.

 

Congres

De masseurs zullen er voor zorgen dat jij en jouw gasten heerlijk kunnen ontspannen en weer verder met volle aandacht het congres kunnen bijwonen.
Het team van Internal Balance is gespecialiseerd in verschillende massagetechnieken, denk hierbij aan hoofdmassage, rugmassage en handmassage. Wij gebruiken hiervoor de massagestoel, uiteraard kunt u ook een gehele stoelmassage ontvangen. Een aangename verassing voor je gasten.

 

Backstage

Het team van Internal Balance geeft ook backstage massage aan band- en crewleden, acteurs en theatercrew. Huur ons in en wij komen een ontspannende massage geven. Je voelt je daarna helemaal relax om een perfect optreden of voorstelling te geven.

Wij helpen u graag bij de invulling. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Beurzen

Wie wil dat nu niet. Professionele masseuses geleverd door Internal Balance bij je stand. Een gegarandeerd succes. De masseuse kan bezoekers actief benaderen en inspelen op de activiteiten van de opdrachtgever.

Sta jezelf als ondernemer op een beurs of beurzen dan weet je uit ervaring hoe het voelt na zo’n dag intensief op je benen te hebben gestaan. Tevens een vol hoofd hebben van de gesprekken die je hebt gevoerd met de klanten. Wij kunnen jou en je team weer klaar maken voor de volgende beursdag of een afsluiting geven van een welverdiende dag met een massage.

Je hoeft alleen maar contact met ons te maken en wij zijn er voor jou.