Onderhoudsbeurt

Gun jij alleen je auto een onderhoudsbeurt?

Massage is therapy for the mind, body and spirit

Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een Stoelmassage bij Internal Balance geschikt voor jou!

Ook als je prima in je vel zit kan een massage erg prettig zijn. Stoelmassage is laagdrempelig en geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen waarbij jouw lichaam in optimale conditie wordt gebracht.

Waarom geef je jouw auto wel een onderhoudsbeurt terwijl deze vervangbaar is? Jouw lichaam is niet vervangbaar! Tijd voor een heerlijke stoelmassage dus…. Take care of your body!

Een massage geeft je verbetering van de bloed- en lymfe doorstroming. Wat zorgt voor betere warmteregulatie, afvoer van overmatig vocht en afvalstoffen, het stimuleren van de aanvoer van voedingstoffen, stofwisseling en verbetering van de spijsvertering.

Dat is nog niet alles! Het ondergaan van een Stoelmassage geeft je soepele spieren, pezen en gewrichten, een prettig gevoel en een hernieuwde vitaliteit.

Door de ontspanning die ontstaat tijdens het masseren kunnen allerlei gevolgen van stress (bijv. spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, stijve nek/rug en slaapproblemen) worden verzacht.

Stoelmassage is onderhoud voor jouw lichaam en geest. Vergeet dat niet!

Comments are closed.